Barion Pixel
A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
5.790 Ft

Tűzoltóság - hordozható játékkészlet

Ár:
5.790 Ft
Cikkszám: 122130
Vonalkód: 4020972111128

13 részes 

Leírás és Paraméterek

Ez a hordozható tűzoltó játékkészlet kiválóan alkalmas különböző szerepjátékokhoz. A kemény kartondoboz tartós, könnyen szállítható, és a belseje egy komplett tűzoltó állomást rejt.

A dobozt kinyitva feltárul előttünk a bátor tűzoltók világa. A doboz tartalma:

1 darab tűzoltó állomás, 1 darab tűzoltóautó, 1 darab tűzoltó helikopter, 2 darab tűzfészek, 2 darab bátor tűzoltó, 1 darab tűzcsap, 1 darab létra, 1 darab poroltó készülék, 1 darab elsősegélydoboz, 1 darab forgalomterelő jelzőtábla, 1 darab STOP tábla.

A hordozható tűzoltó játékkészlet által a gyermekek képzelete fejlődik. Fantáziájuk segítségével olyan helyzeteket játszhatnak el, ahol hősökké, példaképekké válhatnak. Ennek a tűzoltó játékkészlet további előnye, hogy hordozható: egy kis bőröndbe van zárva. Játék után egyszerű visszapakolni a fajátékokat a dobozba. A fogantyújánál fogva emelhetjük fel. Utazáskor, nyaraláskor is magunkkal vihetjük. A hordozható tűzoltó játékkészlettel akár a strandon, akár egy kiránduláson is játszhatunk.

A színes, festett, minőségi fából készült fajátékot 3 éves kortól ajánljuk.

További hordozható játékkészleteink: rendőrség, hercegnő kastély és farmA játék kiemelten a környezettudatosságra hívja fel a kisgyermek figyelmét, ugyanis a csomagolás a játék szerves része. 

A termék FSC 100%-os minősített fából készült, erről tanúsítvánnyal rendelkezik, a gyártás során magas fokú környezetvédelmi szemléletet követnek, ezáltal magas a társadalmi felelősségvállalás.

Játék taxi

Játék kisautó 18 hónapos kortól

6.290 Ft

Mentari favonat kiegészítő munkagépek szett

Fa munkagépek szettben favonat pályákhoz is

6.290 Ft

Játék mentőautó

Játék kisautó 18 hónapos kortól

6.290 Ft

Fa traktor kék

Kék fa játék traktor

4.690 Ft

Fa traktor zöld

Zöld fa játék traktor

4.690 Ft

Fa traktor piros

Piros fa játék traktor

4.690 Ft

Autószállító kamion - piros

Emeletes autószállító 4 darab autóval

6.990 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.

Csattogós lepke - piros

Tologatós csattogós lepke fából

2.890 Ft