A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Húzogatós és tologatós fajátékok

A húzogatós és tologatós játékok népszerűsége abból fakad, hogy ezek a járni tanuló kisgyermekek első „igazi”, emlékezetes játékai.

Egyéves kor körül, mikor a baba totyogni kezd, már érdemes járássegítő kiskocsival segíteni az első lépéseit. A színes, általában többfunkciós járássegítő kocsi akkor is leköti a gyermek figyelmét, mikor éppen megpihen. A formabedobós, golyóvezetős, fogaskerekes változatok a leggyakoribbak. Mindenki talál közülük kedvére valót.

A járássegítőt követően kapnak szerepet a tologatós játékok, melyek előnye, hogy kis helyet foglalnak. A hosszú pálcát fogva kell a gyermeknek irányítaniuk a pálca végén lévő nyulat, pingvint, kutyát vagy más egyéb állatot. Bájos, ahogy a kisgyermekek kacagnak ilyenkor a játék kattogó, csattogó, totyogó hangját hallva. Az egyensúlyérzék, motoros készség fejlesztésére alkalmasak ezek a kedves, színes tologatós játékok.

A húzogatós játékok esetében a gyermek halad elöl, és húzza maga után a játékot egy hosszú zsineggel. Ilyenkor már biztonságosan jár a baba. Képes akár hátrafelé is nézni lépegetés közben. Érdekes számára, ahogy a mögötte haladó játék kerekei forognak, kattognak. Hogy is működik ez? A húzogatós játék segítségével az ok-okozati összefüggéseket, valamint a színeket és a formákat is megismertethetjük a gyermekkel.

Fajáték webáruházunkban mind a három terméktípusból választhat többféle formájú, kivitelezésű, szép, igényes, biztonságos darabot.

Rendezés:

Húzogatós süni fogaskerekekkel

4 játék egyben - összetett készségfejlesztő

12.990 Ft

Guruló babatornázó és járássegítő egyben - goki

Állítható magasságú 2 az 1-ben játék

22.750 Ft

Guruló unikornis - fehér

Első gurigatós játék

1.560 Ft

Kis traktor utánfutóval

Mágneses csatlakozással

5.240 Ft

Formakereső betonkeverő

Formabedobó és húzható betonkeverő sofőrrel

5.990 Ft

Formabedobós állatos kamion

Formakereső és húzható kamion

5.240 Ft

Húzogatós katica

Stabil húzogathatós állatka

2.110 Ft

Építős tarka favonat

Húzogatható fa építős játékvonat

5.890 Ft

Játék mentőautó

Játék kisautó 18 hónapos kortól

3.460 Ft

Húzogatós kukac

33,5 cm hosszú kukac

4.790 Ft

Húzogatós játék - építős favonat

Építős húzogatós favonat

3.230 Ft

Húzogatós kutya

Húzogathatós játék állatka

3.660 Ft

Húzogatós játék - unikornis

Szárnyát mozgató unikornis

5.570 Ft