Barion Pixel
A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Blog

A vesszoparipa.hu fajáték webáruház blogcikkei mindig tartalmaznak valamilyen érdekességet, fontos információt. Tudjon meg minél többet a készségfejlesztő játékokról, ismerje meg webáruházunk színes gyerekjátékait! Értesüljön legfrissebb híreinkről, újdonságainkról! Böngésszen kedvére régi és új bejegyzéseink között, és ha tetszett az írásunk, ossza meg ismerőseivel is! 

Matematikai képességet fejlesztő játékok

Matematikai képességet fejlesztő játékok

2023. 06. 03. 23:30:00

A matematikai képességet fejlesztő játékok közé sok minden tartozik. Már korán, 2-3 éves korban is van létjogosultsága ennek a játékfajtának, de különösen 5-6 éves kortól érdemes beszerezni a számolást, logikát fejlesztő játékokat. Nézzük, mik közül lehet választani!

A montessori játékok lényege

A montessori játékok lényege

2023. 05. 27. 23:59:00

A montessori játékok az egyik legismertebb és leghatékonyabb készségfejlesztők, melyek az 1-2 éves babák számára készülnek. Montessori torony, színes fogaskerék játék, különböző formaillesztők, matatófal – ezek mind ide sorolhatók. Ismerkedjünk meg a montessori játékok lényegével!

Miért jó játék a fa babaház?

Miért jó játék a fa babaház?

2023. 05. 21. 23:59:00

A fa babaház központi eleme a kislányok szobájának, az egyik legkedveltebb játékszer. Számtalan felfedeznivalót rejt, belsejében érdekes bútorok találhatók, és kreatív történetek eljátszására késztet. Tekintse meg a kínálatunkban fellelhető berendezett babaházakat!

Játék talicska, gyerek talicska: miért örülnek neki a gyerekek?

Játék talicska, gyerek talicska: miért örülnek neki a gyerekek?

2023. 05. 08. 00:40:00

A kerti szerszámkészlet mellett egy játék talicska az, amelyet mindenképp érdemes beszerezni a gyerkőcöknek a szünidőre. A kerti munkához elengedhetetlen kellék a sokféleképpen hasznosítható gyerek talicska. Lássuk, hogy miért!

Válasszon a Flexa fajátékok közül ajándékot gyereknapra!

Válasszon a Flexa fajátékok közül ajándékot gyereknapra!

2023. 04. 30. 22:00:00

Ismerkedjen meg a Flexa fajátékokkal, legújabb termékeinkkel! A Vesszőparipa fajáték webáruház folyamatosan bővíti kínálatát, most a Flexa márkájú készségfejlesztőket, szerepjáték kellékeket mutatjuk be, melyek kitűnő ajándékok lehetnek gyereknapra.

A játék fagyi: melyik íz lesz a nyerő?

A játék fagyi: melyik íz lesz a nyerő?

2023. 04. 28. 03:00:00

A játék fagyi a cukrászdás, boltos, éttermes szerepjátékok fontos kiegészítője. Most, hogy jön a nyár, érdemes ebből is feltölteni a készletet a gyerekszobában. Kinek melyik íz a kedvence?

A jenga játék története és egyéb érdekességek

A jenga játék története és egyéb érdekességek

2023. 04. 20. 23:58:00

A jenga egy igen népszerű játék, kicsik és nagyok egyaránt kedvelik. Kiváló időtöltést nyújt az egész családnak, de barátokkal is éppúgy játszható. A jenga eredetéről és egyéb érdekességekről hoztunk néhány hasznos információt.

A legjobb kerti játékok 2023-ban

A legjobb kerti játékok 2023-ban

2023. 04. 11. 01:00:00

Végre itt a jó idő, lehet kint játszani a szabadban, ahol kerti játékok sokasága vár. Írásunkban most a legújabb trendeknek megfelelő kinti játékokat gyűjtöttük össze egy csokorba, amikkel az óvodások biztosan örömmel játszanak a napfényes udvaron. Vajon kinek melyik lesz a kedvence?

Még nem késő elkészíteni a húsvéti dekorációt!

Még nem késő elkészíteni a húsvéti dekorációt!

2023. 03. 31. 11:00:00

A húsvét egy örömteli ünnep, hiszen a tavasz kezdetét jelzi. Ilyenkor már nyílnak a virágok, zöldellenek a fák, ezért a lakást is igyekszünk ünnepi díszbe öltöztetni. Tekintse meg húsvéti dekorációinkat!

Mire használható egy marionett báb?

Mire használható egy marionett báb?

2023. 03. 15. 01:00:00

A marionett báb a bábozáshoz használt kellék, de nem túl gyakori tárgy egy gyerekszobában. Pedig aki tisztában van vele, mi is ez, és mennyi mindent fejleszt, az tudja, hogy nagyon hasznos a zsinóron mozgatható bábu. Nézzük, mit érdemes tudni a marionettekről!