A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Diafilmek, Logico, LÜK, könyv

Magyar rajzfilm klasszikusok, ifjúsági regények, világirodalom legszebb meséi jelennek meg változatos grafikákkal a mesediafilmeken. Az olyan irodalmi alkotások feldolgozása, mint József Attila gyermek versei és Benedek Elek legszebb meséi az esztétikai nevelés eszközévé válhatnak a diafilm vetítés által. Kérjük válogasson egyre bővülő diafilm kínálatunkból!

A hatalmas népszerűségnek örvendő LÜK füzetek óvodásoknak, iskolába készülőknek, kisiskolásoknak, németül és angolul tanuló gyermekeknek készültek. A LÜK egy szórakoztató játék. A különböző korosztálynak szánt alaplapok és kiadványok is megtalálhatóak webáruházunkban. A LÜK a tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti, óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt ideális eszköz egyéni fejlesztéshez és csoportos foglalkozáshoz is. 

Kedvelt és ismert gyermekkönyvekből álló gyűjteményünket folyamatosan bővítjük a Vesszőparipa.hu webáruházban. Világhírű klasszikus szerzőktől illetve a kortárs magyar gyermekirodalmi kínálatból válogatunk Önnek. Találhatóak kötetek nem csak gyermekeinknek, hanem gyermekeinkről is, neves gyermekismerő szerzők tanácsai, fejlesztő, segítő könyveket mutatunk be. Kérjük tekintse meg könyvespolcunkat!

Rendezés:

Diavetítő gép - Super Cool

Diafilm vetítő, projektor ajándék filmmel és katalógussal

22.990 Ft 21.500 Ft

Diafilm - Toldi

Arany János műve nyomán

1.350 Ft

Diafilm - Sleeping Beauty (Csipkerózsika)

Grimm testvérek meséje angolul

1.350 Ft

Írás-előkészítő nagycsoportosoknak

Foglalkoztató füzet óvodásoknak

490 Ft

LOGICO PRIMO - keret

Logico Primo feladatkártyákhoz

3.790 Ft 3.490 Ft

Diafilm - Sün Balázs

Csukás István meséje

1.350 Ft