A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Ékszerek, kiegészítők

A szerepjátékok során a gyermekek beleképzelik magukat egy-egy helyzetbe, egy számukra fontos alak, ember, mesehős képébe bújnak. Ezáltal jelenítik meg a bennük zajló folyamatokat, így próbálják meg kifejezni érzéseiket. A szerepjátékok hatása a gyermek fejlődésére nézve óriási. Ezért is fontos, hogy minden kellék, kiegészítő, játékszer biztosítva legyen számukra e tevékenység során.

Főleg lányos játékokhoz ajánljuk ezeket az ékszereket, kiegészítőket. A kislányok szeretnek szépítkezni, fésülködni, sminkelni. Már óvodás korban tudják, érzik, mekkora szerepe van a frizurának, a ruhának, cipőnek az adott helyzetben. Akár hercegnőként jelennek meg egy szituációban, akár fodrászként, kozmetikusként, mindig a legjobbat akarják nyújtani. Az itt látható ékszerek, hajbavalók közül a legtöbb a való életben is használható: hajcsat, hajpánt, gyűrű, nyaklánc, karkötő, játék karóra. A sminkeléshez, fodrászkodáshoz használatos készletek, kiegészítők is megtalálhatók itt.

Táskák, bőröndök is lehetnek a szerepjátékok kellékei. Nézzen szét a kategória termékei között!

Rendezés:

Kozmetikai készlet bőröndben

9 részes kozmetikai szett

4.690 Ft

Karóra - egeres

Fa játék karóra

420 Ft

Hajcsat - fa állatfigurás

Fa állat figurás hajcsat pár

630 Ft

Karóra - békás

Fa játék karóra

420 Ft

Katicás ékszer szett

Karkötő és nyaklánc

590 Ft

Kozmetikai készlet táskával

13 darabos játékkészlet

10.940 Ft

Hajcsat - katicás

Fa katica figurás hajcsat pár

550 Ft

Rózsaszín hajpánt

Szivecskés gyöngyökkel

510 Ft

Karóra - macis

Fa játék karóra

420 Ft

Zöld hajpánt

Köves gyöngyökkel

510 Ft

Hajcsat - méhecskés

Fa méhecske figurás hajcsat pár

550 Ft