A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
42.900 Ft

Összetett készségfejlesztő - falra szerelhető repülőgép

Ár:
42.900 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022335

6 játék egyben

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. április 16.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez egy falra szerelhető összetett készségfejlesztő játék. Egy repülőgépet ábrázol kék színben, fából készült. Öt része van, az orrában 2 darab, a többi részen 1-1 darab készségfejlesztő játék található, összesen tehát ez 6 játék egyben.

Az orron golyóvezető pálya található, a hurkokon kell végigvezetni a golyókat. e tevékenység közben a gyermekek kézügyessége, a finommotorika fejlődik. Alatta egy gyöngyökkel, golyókkal teli kör található, amit tekerni kell, úgy, hogy a golyók a megfelelő lyukba essenek bele.

A következő részben egy mágneses golyóvezető található. A mágnesrúd segítségével kell a megfelelő helyre vezetni a formákat. A 2 darab rúd a versenyzést is lehetővé teszi a gyerekek között. Madzaggal vannak felfüggesztve, így nem vesznek el. Itt is a finommotorika fejlesztése a cél.

A harmadik részben egy labirintusjáték kapott helyet. A megfelelő formákat kell az útvesztőn keresztül a helyükre húzni. Itt 6 alakzat található: kör, háromszög, rombusz, négyzet, csillag és plusz. Minden forma más színű, ez is segít a gyermekeknek a formakeresésben. A logikát és a kézügyességet, a színek és formák felismerését támogatja ez a játékelem.

A negyedik részben egy óra látható. A játékos tanulás fontos állomása az idő megismerése. Ezzel a játékórával ez is könnyen megoldható. A mutatók tekergetése a kisebbeknek is örömet okoz, a nagyobbak már feladványokat is oldhatnak meg ezzel kapcsolatban.

A repülőgép farában a gyerekek által kedvelt fogaskereket lehet megpörgetni. A színes fogaskerekek tekerése szemgyönyörködtető látvány. Az ok-okozati összefüggésekre, a mechanika alapjaira világít rá ez a játék. Közben a színeket is lehet tanulni.

Az összetett készségfejlesztő játék hatására a gyermekek számos képessége fejlődik, az iskolába való lépést megkönnyíthetik ezek a játékok. A falra szerelhető változat előnye, hogy egyben látható, használható, nem foglal helyet a polcokon és nem tűnik el, mindig elérhető. Egyszerre többen is játszhatnak vele. Nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek is ajánljuk.

A falra szerelhető készségfejlesztő játék fából készült, a mágneses golyóvezető plexiüveggel takart, a golyópálya hurka fémből van. Könnyen tisztítható nedves törlőkendővel. A szereléshez szükséges csavarok a csomagolásban vannak.

Ajánlott korosztály +1
Anyaga fa + fém
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 180 x 66,2 x 5 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Óriás golyópálya építőjáték - különleges elemekkel

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték - 70 cm magas

29.990 Ft

Óriás golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

22.390 Ft

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Plutó "

Konstrukciós készségfejlesztő játék 8 éves kortól

21.520 Ft 11.990 Ft

Golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

19.990 Ft

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Labrintus " - 3. szint

Konstrukciós készségfejlesztő játék 15 éves kortól

19.590 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.

Autók a lejtőn

Ügyességi lejtős autópálya játék

6.990 Ft