Barion Pixel
A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
10.530 Ft
7.790 Ft
Kedvezmény: 26%

Matador Explorer - fa konstrukciós építőjáték (E050)

Ár:
10.530 Ft
7.790 Ft
Kedvezmény: 26%
Cikkszám: 071145
Vonalkód: 9007102110904

5 éves kortól, 99 építőelem

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2023. december 11.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

A MATADOR építész 100%-ban természetes termék. Kizárólag kezeletlen bükkfa felhasználásával - mérgező lakk vagy egyéb káros anyagok nélkül készül. Az építőelemeket kifejezetten 12 hónapos és idősebb gyermekek számára fejlesztették ki. Ezek könnyedén csatlakoztathatók egymáshoz és szétszedhetőek újra. Ily módon egy háromdimenziós építmény alkotása még a legfiatalabb számára is elérhetővé válik. Ez elősegíti a motoros készségek, a kreativitás és a térbeli szemlélet fejlődését. Ennek a szabadalmaztatott konstrukciós készletnek az összekötő elemei olyan kialakításúak, hogy az egyes építőelemek nincsenek rögzítve egymáshoz, hanem lazán egymásba illeszthetőek. A vájatok és kiugró részek egyszerűbbé teszik az egymásra rakást és segítenek a gyerekeknek struktúrák létrehozásában, a kísérletezésben. A letisztult, egyszerű formák és a könnyű használat gyors és látványos eredményeket eredményeznek. A felépített szerkezet megdöntésekor szétesik, ezért a felépítéshez újbóli kreativitásra lesz szükség. A Matador Architect pedagógiailag is ajánlott első építőjáték, ahol a gyönyörű mégis izgalmas elemek arra motiválják a kisgyermeket, hogy építsenek és játsszanak.

A Matador Explorer faépítő készletek világszerte egyedülállóak, lehetővé teszik a gyermekek számára a képzeletük és ötleteik kifejlesztését és megvalósítását. A fa egyedülálló illeszkedési pontosságának köszönhetően ezek az építőkészletek megfelelnek az egyszerűbb és az összetett modellek építési követelményeinek. A pontosan fúrt lyukak, a tökéletesen illeszkedő csatlakozócsapok, tengelyek és kerekek számos építkezési lehetőséget biztosítanak, és éppen ez az, amiben a Matador már évtizedek óta lenyűgözi a fiatal és az idősebb generációt. A Matador Explorer készletekkel nem csak egyszerű modellek, mint például repülőgépek, autók, emberi-, állati figurák készíthetőek, hanem bonyolultabb, technikailag fejlettebb modellek is, akár egy teljes Matador tájkép is kialakítható. Az évtizedek próbáját és számos kísérleti tesztet kiálló bővítményeknek köszönhetően, mint például a fogaskerekek és motorok, a Matador Explorer faépítő készletei kifinomult játékok, sőt többek is annál: a gyermekek megtanulhatják a tervezéstől a megvalósulásig tartó folyamatot, az elmélettől a gyakorlatig tartó folyamatos fejlődési fázisokat. A Matador Explorer készletekben hat féle különböző méretű és formájú főszerkezeti elem van és számos kiegészítő, melyek végtelen építési lehetőséget kínálnak. 

 A Matador Explorer (E050) a legkisebb készlet az explorerek sorában, 99 alkatrészével és 42 építési ötletével tökéletes bevezetést biztosít. A szélmalom, a traktor, a madár és sok más modell elősegíti a gyermekek kreatív és motoros készségeinek fejlődését.  

FIGYELEM! 5 év alatti gyermekek számára nem alkalmas kis darabok miatt, amelyek fulladást okozhatnak!

A Matador építőelelmeit századmilliméter pontosan mérik és vágják, hogy biztosítsák az optimális illeszkedést. Az eljárás alkalmazása az olyan élő anyagnál, mint a fa, hatalmas kihívást jelent, amelyet a gyártás során speciális gépek segítségével tapasztalt szakemberek valósítják meg. 

A Matador termékek gyártása környezetbarát, nem alkalmaznak semmilyen káros technológiát, veszélyes anyagot, mérgező vegyszert. Ráadásul a játék csomagolása a termék része, ezért nem válik feleslegessé, eldobandóvá. Az építőelemek nagy része kezeletlen, de a színes alkatrészekkel kapcsolatban sincs ok aggodalomra, ha a gyermek a szájába veszi: a termékek festését gyermekek számára veszélytelen anyaggal végzik, a gyártást független ellenőrző laboratóriumok rendszeresen tesztelik.  

Ajánlott korosztály +5
Anyaga fa
Gyártó MATADOR
Ajánlott fiúknak, lányoknak
Fő szerkezeti elemek alapja 4 x4 cm
Csomagolási méret 14,5 x 17 x 24,5 cm

Színes fa építőkocka készlet, Fsc - Állatkert

Színes fa építőelemek különleges tulajdonságokkal, 50 db-os szett

7.860 Ft

Small foot 11698 Vadállatos építős színes favonat - "Szafari"

16 darabos fa építő játék, vadállatos vonat

7.890 Ft

Építős színes favonat - pasztell

14 darabos fa építő játék

7.990 Ft

Építőkocka -színes, 100 db-os

100 darabos fa építőjáték

7.990 Ft

Építős tarka favonat

Húzogatható fa építős játékvonat

7.380 Ft

Tender Leaf Toys 8463 erdei iskola fa építőkocka szett

Tender Leaf Toys 15 részes építőkocka szett izgalmas elemekkel

7.250 Ft

Felfedező építőkocka készlet - "Szafari"

Színes fa építőelemek különleges tulajdonságokkal, 12 db-os szett

8.350 Ft

Small foot 12217 leboruló torony, fa jenga Gold Edition

Pasztell és arany színű fa ügyességi toronyépítő jenga

7.180 Ft 6.320 Ft

Vadállatos fa építőkocka készlet Szafari

Színes fa építőkocka  készlet 50 db-os, 5 db vadállattal

8.420 Ft 7.590 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.