A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Húzogatós és tologatós fajátékok

A húzogatós és tologatós játékok népszerűsége abból fakad, hogy ezek a járni tanuló kisgyermekek első „igazi”, emlékezetes játékai.

Egyéves kor körül, mikor a baba totyogni kezd, már érdemes járássegítő kiskocsival segíteni az első lépéseit. A színes, általában többfunkciós járássegítő kocsi akkor is leköti a gyermek figyelmét, mikor éppen megpihen. A formabedobós, golyóvezetős, fogaskerekes változatok a leggyakoribbak. Mindenki talál közülük kedvére valót.

A járássegítőt követően kapnak szerepet a tologatós játékok, melyek előnye, hogy kis helyet foglalnak. A hosszú pálcát fogva kell a gyermeknek irányítaniuk a pálca végén lévő nyulat, pingvint, kutyát vagy más egyéb állatot. Bájos, ahogy a kisgyermekek kacagnak ilyenkor a játék kattogó, csattogó, totyogó hangját hallva. Az egyensúlyérzék, motoros készség fejlesztésére alkalmasak ezek a kedves, színes tologatós játékok.

A húzogatós játékok esetében a gyermek halad elöl, és húzza maga után a játékot egy hosszú zsineggel. Ilyenkor már biztonságosan jár a baba. Képes akár hátrafelé is nézni lépegetés közben. Érdekes számára, ahogy a mögötte haladó játék kerekei forognak, kattognak. Hogy is működik ez? A húzogatós játék segítségével az ok-okozati összefüggéseket, valamint a színeket és a formákat is megismertethetjük a gyermekkel.

Fajáték webáruházunkban mind a három terméktípusból választhat többféle formájú, kivitelezésű, szép, igényes, biztonságos darabot.

Rendezés:

Húzogatós süni fogaskerekekkel

4 játék egyben - összetett készségfejlesztő

11.990 Ft

Macis járássegítő kiskocsi

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

26.350 Ft

Törpés járássegítő kiskocsi

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

28.390 Ft

Fékezhető járássegítő kiskocsi

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

29.990 Ft

Járássegítő kiskocsi és játékkonyha

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

27.590 Ft

Járássegítő kiskocsi - egér és elefánt

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

29.990 Ft

Formakereső betonkeverő

Formabedobó és húzható betonkeverő sofőrrel

5.240 Ft