A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Fa építőjátékok

Az építés igénye egyidős az emberiséggel. Nem csoda, hiszen az építés egyfajta alkotás. Létrehozunk valamit, ami eddig nem volt. Apró alkatrészekből, elemekből készül el a nagy mű, mely egyedi és tökéletes. Ha összeomlik, türelemmel és kitartással bármikor újraépíthető. Az építőjátékok ezért olyan kedveltek a gyermekek körében. Fa építőjátékaink széles választéka mutatja, mennyire sokféle dolog, tárgy építhető meg, hozható létre az alkotóelemekből.

Legismertebbek talán a színes építőkockák, melyekből várak, tornyok, épületek, hidak alkothatók. Mozaik kirakóinkból is számos változat áll rendelkezésére a fa építőjáték kedvelőinek. A kockák mellett egyre népszerűbbek a geometriai formákból, korongokból összeállítható kirakók is. Ezek is színesek, egymásba illeszthetők, így végtelen számú kombinációt tudunk belőlük létrehozni.

Fa építőjátékaink közül különösen ajánljuk figyelmükbe a Walachia, Matador és a LOGI-VÁR gyártók termékeit, melyek igényes kivitelezésűek. Itt türelemre és elszántságra is szükség lesz a játék során. A csehországi Walachia készleteiből gyönyörű faépületeket építhetnek fel az ügyes kezűek. Az ausztriai Matador készleteivel pedig különböző járműveket készíthetnek el a gyermekek a természetes alapanyagokból. A magyarországi LOGI-VÁR termékeivel a várépítés gyakorolható.

A jenga játékokkal a nagyobb gyermekek is szórakoznak, miközben fejlődik a koncentrációjuk. Igazi generációkon túli játék.

Végül pedig essék szó az útépítő játékokról is, hiszen ezek is a fa építőjátékok közé tartoznak. Webáruházunkban különböző golyópálya-építő, illetve dominós sorépítő játék található. Ezek összeállítása nagy izgalommal jár, ezért a családok számára élvezetes kikapcsolódást nyújtanak. Csak a kicsik képzeletétől függ, hogy merre kanyarog a hosszú dominósor, vagy milyen kusza utat kell megtenniük a golyóknak, hogy végig érjenek a golyópályán. Fejleszti a kicsik koncentrációját, hiszen ha nem a megfelelő helyre teszi a golyót, nem gurul le a golyópályán, vagy ha túl messzire tesz a fa dominósorban néhány dominót, nem dől le az egész sor. A Goki színes sorépítő dominót izgalmassá teszi készletben található kis csengő, amely ha a gyermekek ügyesen építették meg a dominósort, a fadominók ledöntésekor vidáman csilingel.

A fa építőjátékok népszerűsége abban rejlik, hogy tartósak, környezetbarátak és stabil szerkezetek hozhatók létre belőlük.

Rendezés:

Szivárvány fa építőjáték - XL méret

Kreatív fa építőjáték - 14 darabos készlet

19.990 Ft

Szivárvány zörgő kockák

Összetett készségfejlesztő játék

7.340 Ft

Golyópálya építőjáték - szafari

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

11.490 Ft

Golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

19.990 Ft

Goki színes sorépítő dominó pályaelemekkel

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

8.990 Ft

Korong építőjáték - "Hópehely"

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

1.050 Ft

Golyópálya építőjáték - egérút

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

11.490 Ft

Járássegítő tologatós kocsi

Színes építőkockákkal

19.990 Ft

Kombinált építő játék

51 darabos fa szerelő játék

6.990 Ft

Golyópálya építőjáték - csapóajtó

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

10.990 Ft

Goki - Mozaik kirakó - Farm

43 darabos mozaik és építőkocka egyben fakerettel

3.150 Ft

Geometriai formalap építőjáték - 120 darabos

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

4.580 Ft

Korong építőjáték - Virág

Korong építőkészlet színes fából 240 virág alakú építő elem

7.290 Ft

Szivárvány építőkocka - "Felfedező"

Színes építőelemek különleges tulajdonságokkal

2.920 Ft