A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Small Foot

A Small Foot a német Legler cég márkája. 1995 óta foglalkoznak fajátékok gyártásával. Jelmondatuk: „A gyerek a legértékesebb ember”. Ennek megfelelően csak minőségi – ugyanakkor megfizethető -, környezetbarát és biztonságos játékokat állítanak elő. A Small Foot termékek alapanyagai erdészeti cégektől származnak, amivel óvják a természetes erdőket a kipusztítástól, így védik a bolygónkat. Valamennyi játék CE-jelöléssel rendelkezik, és az EN 71 kódú európai játékbiztonsági szabvány szerint készül.

Ezek a fajátékok tartósak, nem törnek el, akár generációkon át játszhatunk velük. Sosem mennek ki a divatból. Kellemes tapintásúak, a gyerekek szívesen veszik kézbe. Színhatásuk is nekik kedvező, a festék pedig nem mérgező.

A Small Foot játékok célja, hogy fejlesszék a gyermekek különböző képességeit, kreativitását. Oktatnak, fejlesztenek, de játékos módon. Bátran ajánljuk azoknak, akik magas színvonalú, ötletes, ökologikus játékokat szeretnének vásárolni - elérhető áron.

Rendezés:

Plüss hintaló fotel - zenélő szamár

Plüss hintaló, zenélő hintaló, hintázó szamár

34.940 Ft

Kötéllétra - mászóháló

20 pontos felfüggesztés, 200 kg-ig terhelhető

16.990 Ft