A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Tender Leaf Toys - biztonságos fajátékok fenntartható forrásból

Tender Leaf Toys - biztonságos fajátékok

Látogasson el hozzánk, és böngéssze végig a Tender Leaf gyönyörű játékait. Csak kevés gyártó teheti meg azt, amit a Tender Leaf játékokkal ők megvalósítanak: őszintén és tisztességesen megtervezett fajátékokat készítenek fenntartható módon megtermelt gumifákból. A gyártási folyamattól a csomagolásig környezetbarát módon. Számtalan kiegészítő babaházakhoz, gyönyörű játékbaba konyhai kiegészítők, játék barkácsasztalok, játék szerszámok fából és munkapadok, oktatási segédeszközök, fejlesztő játékok  és még sok minden más.

 

Az összes felhasznált fa kezelt erdőkből származik, és ezt indonéz kormány vagy az FSC tanúsítja. A termékek formaldehidmentesek és a festékek biztonságosak. A Tender Leaf Toys megfelel vagy meghaladja a biztonsági előírásokat Európában, az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon. Ezenkívül a Tender Leaf Toys elnyerte az ICTI Etikai Játékprogram jóváhagyási pecsétjét, és egész működése során arra törekszik, hogy magas etikai normákat tartson fenn. A Tender Leaf játékok termékei nemcsak nagyon vonzóak, hanem a gyermekek képességeinek fejlesztését és a gumifa-erdők fenntartását is szem előtt tartva tervezték és készítették őket.

Rendezés:

Egyensúlyozó kerti barátok - Tender Leaf Toys

Ügyességi társasjáték, 16 részes készlet

9.580 Ft

Mozaik kirakó kocka - kertépítő, Tender Leaf Toys

17 darabos mozaik és építőkocka egyben fakerettel

9.580 Ft

Mesekocka - katicás - Tender Leaf Toys

Ügyességi 4 db-os képkirakó fajáték kirakó kerettel

3.820 Ft

Fogaskerék játék csiga - Tender Leaf Toys

Ügyességi, kreatív kirakó játék

8.390 Ft

Hány makk van? formalap - Tender Leaf Toys

Ügyességi, kreatív kirakó játék

7.990 Ft

Logikai számtorony - növekvő répa - Tender Leaf Toys

Számoljunk tízig - 10 számozott gyűrű

8.390 Ft

Eperbokor - mágneses építős játék - Tender Leaf Toys

Eperbokor építő játék - mágneses fejlesztő játék

7.490 Ft