A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Next Move - Az Azul gyártója meghívja Önt a következő lépésre

Next Move - az Azul társasjáték gyártója

A Next Move a francia Asmodee vállalat egyik gyártója. Olyan társasjátékok tartoznak ide, melyeket könnyen meg lehet tanulni, ugyanakkor nagyon szórakoztatóak. A kivitelezésük lélegzetelállító. Minőségi anyagokból készült, látványos elemekkel tarkított játékairól híres a vállalat. A Next Move társasjátékai közé tartozik az Azul, a Beez, az 5-2 -2 -1 és a Reef.

Az Azul társasjáték 2018-ban elnyerte az év játéka címet. Népszerűsége azóta is töretlen. 2-4 fő játszhatja, a játékidő 35-40 perc. Az Azul nevű játékban a portugál királyi palotát kell megalkotni, csodálatos csempéket gyűjteni. Stratégiai társasjáték 8-99 évesek számára. Absztrakt családi társasjáték a Next Move gyártótól.

Webáruházunkban az Azul, Azul – a királyi pavilon, Azul - Sintra üvegcsodái és Azul – Kristálymozaik társasjáték kiegészítő kapható.

Rendezés:

Azul - társasjáték

Családi társasjáték

12.990 Ft

Azul - A királyi pavilon

Családi társasjáték

12.990 Ft