A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

MaMaMeMo - minőségi fajátékok szerepjátékhoz

Mamamemo - minőségi dán fajátékok szerepjátékokhoz

A MaMaMeMo az Astrup Group vállalat egyik márkája. A cég 2018-ban jött létre több kisebb vállalat összeolvadásaként. Székhelyük Dániában van. Elsősorban oktatási célú, minőségi fajátékokat gyártanak. Termékkínálatuk folyamatosan bővül. 

Saját márkájuk a MaMaMeMo, a Mini Mommy és a by Astrup. A MaMaMeMo fajátékok egyedi tervezésűek, tartósak, nem törnek el. Valamennyi FSC minősítésű fából készült. Színük élénk, igen élethűek. Elsősorban a boltos, konyhás szerepjátékokhoz alkották őket. Játékkonyhák, játékkonyhai kiegészítők, konyhai eszközök, fából készült étkészletek, ételek, italok, édességek, zöldségek, gyümölcsök széles választékából válogathatunk. Mindezt elérhető áron, realisztikus szemléletben megalkotva kínálják a 3-6 éves gyermekeknek.

A MaMaMeMo nagyon személyes márkanév. A cégtulajdonos, Anette Astrup gyermekei nevének kezdőbetűiből keletkezett: Marie, Mads, Mette és Morten. A családi vállalkozásuk sikere abban rejlik, hogy hisznek a saját maguk által tervezett, kiváló minőségű, bükk- és teafából készült fejlesztőjátékaikban, melyeket az óvodás gyermekek örömére és hasznára alkotnak.

Rendezés:

Fa négercsók - MaMaMeMo

5 darab csokoládé különlegesség

2.940 Ft

Fa láncfűrész - MaMaMeMo

Natúr-fehér láncfűrész fából

7.990 Ft

Fehér kézi mixer - MaMaMeMo

Forgó habverőkkel és fehér keverő tállal

7.990 Ft

Konyhai reszelő - MaMaMeMo

Zöldség- és sajtreszelő fából

990 Ft

Zöldséghámozó - MaMaMeMo

Ezüst színű zöldséghámozó fából

990 Ft

Játék szerszám öv - MaMaMeMo

Derékra csatolható szerszámtartó öv

7.990 Ft