A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Eichhorn - Vesszőparipa fajáték webáruház

„Szórakozás és biztonság” – ez a jelmondata a németországi Eichhorn vállalatnak, mely közel 60 éve gyárt fajátékokat. Legismertebbek a fából készült vasutak, a favonatokhoz tartozó kiegészítők, valamint építőjátékok, golyópályák, kirakók. Az Eichhorn cég a gyermekek igényeit állítja a középpontba. Fajátékaik szórakoztatják a gyerekeket, hosszú távú játékélményt nyújtanak. Fejlesztik a finommotorikus képességeket, az ügyességet, a kreativitást és a fantáziát.

Termékeik teljesen biztonságosak, hiszen fajátékaik jelentős részét saját üzemeikben gyártják, figyelnek minden előírásra. Az összes fajátékot rendszeresen tesztelik független tesztelő intézetek.

Az Eichhorn termékpaletta nagy részét a bajor erdőben található Lamban állítják elő. Ezek kiváló minőségű bükkfából készülnek, fenntartható erdészeti forrásokból. Sőt, sok termék 100%-ban FSC tanúsítvánnyal rendelkezik. A kiváló minőségű fa rendkívüli minőséget kölcsönöz a játékoknak. Németországon kívül Csehországban, Bulgáriában és Kínában is találhatók gyártóüzemek.

Már a cégalapító, Hermann Eichhorn is ügyelt arra, hogy a játékok csakis minőségi, prémium fából készüljenek. A legelső puzzle játékuk megjelenését követően dobta piacra a favonatokat, melyek népszerűsége azóta is töretlen. Évente legtöbb darabot mégis a híres kirakó-, illetve építőjátékaikból adnak el. Az 1949 óta fennálló játékgyártó vállalat folyamatosan bővíti választékát. Ma már bababútorokat és szabadtéri játékokat is árulnak. Emellett nagyon kedveltek a babáknak való termékeik is: csörgők, készségfejlesztő kockák, húzogatós játékok.

Az Eichhorn sikere a folyamatos megújulásban rejlik. Olyan fajátékokat gyártanak, melyek szórakoztatják és fejlesztik is a gyermekeket. Ezért is nyerhették el 2014-ben egy német magazin kitüntetését, melyet csak olyan gyártók kaphatnak, kiknek a termékeit „jó lelkiismerettel” ajánlják.

A cég emblémáján egy bájos kis mókus látható makkal a kezében, mivel a német eredetű Eichhorn szó jelentése magyarul: mókus.

Rendezés: