A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Cubika

A Cubika az ukrán Levanya vállalat márkája. A cég minőségi fajátékokat forgalmaz szerte Európában. Alapanyaguk bükk- és platánfa, mely a Kárpátok ökológiailag tiszta területén nő. A fajátékok a legújabb német technológiával készülnek. Vízbázisú festékkel festettek, így nem károsak az egészségre. Tartósak, kopásállóak, és ha szükséges, könnyen tisztíthatók. Már a 18 hónapos babák is bátran játszhatnak e fajátékokkal.

A Cubika nagy hangsúlyt fektet a minőségre. Termékeiket gyönyörű, modern dobozba csomagolják. Küldetésüknek érzik, hogy minél több gyerekszobába eljussanak fajátékaik, melyek a műanyag játékokkal szemben a természetességet, a minőséget képviselik.

A Cubika főbb termékei: építőkockák, montessori tornyok, formakeresők, favonatok, autók, húzogatós játékok, fűzőcskék, bababútorok.

A Levanya vállalat másik márkája, a Puzzlika a kirakójátékok, puzzle-k kedvelőinek körében népszerű.

Rendezés:

Daruskocsi fából - mágneses

Mágneses rakománnyal, színes kockákkal

5.990 Ft

Autószállító kamion - kék

Emeletes autószállító 8 darab autóval

5.490 Ft

Xilofon - színes fa

6 hanggal és 2 darab ütővel

3.990 Ft

Fa mágneses gyorsvonat szerelvény - piros

Vonat szerelvények mágneses csatlakozóval

3.990 Ft