A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Anyák napi színező – letölthető ajándék kifestő

Anyák napi színező – letölthető ajándék kifestő

Az anyák napja az egyik legmeghatóbb ünnep. Most az óvodások, kisiskolások számára készítettünk egy színezőt az alkalomra. A cikkből letölthető a sablon.

Anyák napi színező

Az anyák napját Magyarországon május első vasárnapján ünnepeljük. Ilyenkor virággal, apró ajándékkal kedveskednek a gyermekek az édesanyjuknak, nagymamájuknak. A saját maguk által készített kis meglepetést dalok, versek kíséretében adják át a gyerkőcök az anyukájuknak.

Anyák napi színező ajándékba - Vesszőparipa fajáték webáruház

A Vesszőparipa fajáték webáruház is szeretne segíteni az ünnep szebbé tételében, ezért egy letölthető színezőt állítottunk össze. A kifestőben tavaszi virágokat színezhetnek ki a gyerekek, majd adhatják át édesanyjuknak. A 6 oldalas dokumentum egy-egy oldalán Ágh István Virágosat álmodtam című versét is elhelyeztük. Így remek alkalom nyílik arra, hogy a gyerkőc e rövid versikét is megtanulja. A színező 4. oldala a nagymamáknak szól, hiszen őket is köszöntjük e napon.

 

Csodaszép anyák napját, napsütéses tavaszt, vidám együttlétet kívánunk mindenkinek!

heart

Az ajándék színező INNEN tölthető le.

Anyák napi kifestő ajándékba - Vesszőparipa fajáték webáruház

Az anyák napjához kapcsolódó termékajánlónk a cikk alatt érhető el. Színezők, mondókás könyvek, festhető tárgyak, dekorációs kellékek, apró holmik széles választékban kaphatók a Vesszőparipa online játékboltban.

Nézzenek szét kínálatunkban!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog hír