A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Állatutánzó mozgások – ajándék letölthető feladatlap

Állatutánzó mozgások – ajándék letölthető feladatlap

Jólesne egy kis mozgás? Most 6-féle tippet adunk a tornázáshoz kisgyerekeknek. Ajándék letölthető feladatlapunk a játékhoz a cikkben található!

Ki ne szeretne mozogni egy kicsit az egész napos üldögélés után? Kisiskolásoknak és óvodásoknak ajánljuk legújabb játékos feladatunkat, mely a mozgás jótékony hatására irányítja a figyelmet. Nem kell mást tenni, csak kinyomtatni a feladatlapot, fogni egy dobókockát és végrehajtani a kapott utasításokat!

Lássuk, ki tud ugrálni gólyalábon! Vagy tyúklépésben végigmenni a szobán? És milyen kellemes érzés cicaként a hátat domborítani vagy homorítani! Máris felfrissülünk!

 

Az ajándék állatos feladvány fejleszti a gyerkőcök mozgáskoordinációját, alkalmas az egyensúlyérzék fejlesztésére, az izmok erősítésére, a koncentráció, összpontosítás javítására. Mindeközben remek szórakozást nyújt. A dobókocka használata izgalmassá teszi a játékot. Közben pedig az állatok jellemzőiről is sokat lehet tanulni.

 

Töltse le az ajándék Állatutánzó mozgás feladatlapunkat IDE kattintva.

Jó szórakozást kívánunk a játékhoz!

enlightenedTipp: Játékok és mozgás menüpontunkat ITT találja. Dobókockás játékaink pedig ITT érhetők el.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog hír