Barion Pixel
A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

5+1 nagyszerű játék 1 éveseknek

5+1 nagyszerű játék 1 éveseknek

Sokan kérdezik tőlünk: melyik a legjobb játék 1 éveseknek? Nos, mivel e korosztály számára nagyon sokféle fejlesztőjáték kapható, összegyűjtöttük, mit érdemes róluk tudni, és hogy melyik mit fejleszt. Ismerje meg a legnépszerűbb fajátékokat!

1.     Járássegítő kiskocsi

Kezdjük rögtön egy mozgásfejlesztő játékkal! A járássegítő kiskocsi nemcsak hasznos játék 1 éveseknek, hanem praktikus képességfejlesztő eszköz is. A járássegítő lényege ugyanis az, hogy amikor a baba járni tanul, akkor ebbe a kiskocsiba kapaszkodva stabilan tud lépegetni.

Mindannyian tudjuk, hogy az első lépések még mennyire bizonytalanok, de ahogy egyre többet sétál a gyerkőc, úgy lesz egyre magabiztosabb a járása. A járássegítő kiskocsik pedig ehhez adnak támogatást, mozgásfejlesztő hatásuk van.

Ami miatt a játékok között is helyet kaptak, az a következő: a gyártók ma már beépítenek a kocsikba olyan fejlesztőjátékokat is, amellyel a babák a sétálás közötti szünetben matathatnak. Először érdeklődve tekintenek e kiegészítőkre, később pedig az önálló játék során is hosszú időre lefoglalhatók a segítségükkel.

Aktuális kínálatunkat a kép alatti szövegre kattintva találja meg.

Járássegítő kiskocsi - piros - játék 1 éveseknek

FA JÁRÁSSEGÍTŐ KISKOCSIK

A termékek a Készségfejlesztő és tanulójátékok >> Babajátékok kategóriában érhetők el.

2.     Húzogatós és tologatós játékok

A következő lépés a járás fejlesztésében a húzogatós és tologatós játékokkal való időtöltés. Ezeket a Mozgásfejlesztő játékok kategóriában találhatja meg a Vesszőparipánál. A húzogatós játékokat a gyerekek maguk mögött húzzák egy zsinórral, míg a tologatós játékokat maguk előtt mozgatják egy fapálca segítségével. Mindkettőt nagyon szokták élvezni a picik, a csattogós lepke nagy kedvenc! Jópofa, vicces fajátékainkat tekintse meg a kép alatti linkre kattintva!

Csattogós lepke - zöld - tologatós fajátél 1 éveseknek

Csattogós lepke több változatban, valamint más mozgásfejlesztő játék 1 éveseknek elérhető itt:

HÚZOGATÓS ÉS TOLOGATÓS JÁTÉKOK

3.     Készségfejlesztő kocka golyóvezetővel

A másik nagyon jó játék 1 éveseknek a fa készségfejlesztő kocka, melynek minden oldalán más-más játék található, a tetején pedig golyópálya van. Ez egyszerre több területet is fejleszt: a színes fajátékkal legtöbbször a figyelem, a szem-kéz koordináció, a finommotorika és a logikai képesség edzhető. A golyóvezető játékok azért részei a fakockának, mert ezek a legélvezetesebb játékok 1 éveseknek.

Mivel többféle készségfejlesztő kocka is létezik, érdemes olyat választani, ami kimondottan a fejlesztendő területet célozza. Formabedobó, labirintus, abakusz vagy fogaskerék, netán tanulóóra lenne jó? Nézzen szét kínálatunkban, hogy az 1 éves gyermekének megfelelő készségfejlesztő játékot megtalálja! Kattintson a kép alatti feliratra a termékek megtekintéséhez!

Színes fa készségfejlesztő kocka golyóvezetővel- rovarmintás - Small Foot 10622

Karácsonyra is kiváló játék 1 éveseknek:

FA KÉSZSÉGFEJLESZTŐ KOCKA GOLYÓVEZETŐVEL

4.     Montessori torony

Egy nagyon egyszerű, de nagyszerű játék 1 éveseknek a montessori torony. Ezzel a készségfejlesztő fajátékkal már 8 hónapos kortól lehet játszani, de az 1-2 éveseknek való igazán. A feladat: a rúdra felfűzni a színes, egyre kisebb átmérőjű karikákat.

Ezzel a játékkal a finommotorika, a szem-kéz koordináció fejleszthető, de a színek megtanítására is alkalmas. A logikai készség az önellenőrzés által fejlődik, ezért nagyon kedveltek a montessori játékok.

Színes fajáték 1 éveseknek - montessori torony építő

További termékek itt:

MONTESSORI JÁTÉKOK

5.     Formabedobó, formakereső játék 1 éveseknek

Ebben a korban népszerűek a formabedobó, formakereső játékok is, melyek lényege, hogy az adott helyre illesszék be a babák az elemeket. A geometriai formák megismertetését célozzák ezek a játékszerek: a kör, a négyzet és a háromszög mindegyiken megtalálható. Általában színesek ezek a fajátékok, így egyszerre fejleszthető a forma- és színfelismerés. Szintén nagyon hasznos a kézügyesség fejlesztésére is minden formabedobó játék.

Aktuális kínálatunk megtekintéséhez kattintson a kép alatti feliratra!

Szivárvány formabedobó kocka játék 1 éveseknek - Small Foot 11777

Nagyszerű eszköz a színek és formák megismertetésére:

FORMAKERESŐ JÁTÉKOK 1 ÉVESEKNEK

+1.  Magasságmérő

Bár nem igazán játék, mégis hasznos kiegészítő, gyerekszobába való dekoráció lehet a magasságmérő, melyből szintén nagy a választék. A kicsik ebben a korban hihetetlenül gyorsan nőnek, és ezt ők nagyon élvezik. Örömüket tetézhetjük, ha egy dizájnos fa magasságmérőt szerelünk fel a szobájukba, ahol akár minden este meg lehet nézni, hány centit is nőtt a gyerkőc a nap során.

Fa magasságmérő babaszoba dekoráció - erdei állatok

A magasságmérőket a GYEREKBÚTOROK kategóriában találja az egyéb babaszobai kiegészítőkkel együtt.

Nézzen szét itt is!

smiley

Termékajánlónk elérhető a cikk alatt, itt látható egyszerre többféle játék 1 éveseknek. Ha segítségre van szüksége a megfelelő fajáték kiválasztásához, keressen minket bizalommal!


KAPCSOLÓDÓ BLOGCIKKEK:

A formabedobó – gyermekünk első játéka

A golyóvezetők fajtái

A hónap játéka: fogaskerék játék a GOKI-tól

A hónap játéka: szivárvány fa építőjáték XL méretben

A járássegítő sorsa – 5 ok, amiért érdemes járássegítőt vásárolni

A legnépszerűbb készségfejlesztő játékok

Fa készségfejlesztő kocka babáknak

heart