A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
8.990 Ft

Színes golyóvezető - klasszikus

Ár:
8.990 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022326

3 pályás - 23 golyós

Leírás és Paraméterek

Ez a hárompályás, klasszikus golyóvezető vidám színeivel és formáival tevékenységre csábítja a kisgyermekeket. A színes gyöngyök tologatása a keszekusza sínpályákon elősegíti a kéz finommozgásának fejlődését. A szórakoztató golyóvezetés összpontosítást igényel és mélyíti a színismeretet.

A golyóvezető sínpályáit 6 ponton rögzítették a fából készült alaplaphoz, és összesen 23 golyót lehet az egyik helyről a másikra mozgatni rajtuk. Ezek akár egyénileg, akár külön-külön is haladhatnak több irányban: felfelé és lefelé, át a hurkokon. Sok mozgó elem van itt, különböző formájúak és különböző színűek, ami a játékot nagyon vonzóvá teszi a gyermekek számára. Játék közben pedig fejlődnek is: koordinációs képességük, kitartásuk növekszik. Megtanulják az ok-okozati összefüggéseket, színeket, alakzatokat és a térbeli látásuk is fejlődik. A hurkokon áttolni a színes gyöngyöket igazi kihívást jelent a kisebbek számára, így méltán lehet büszke a szülő, ha gyermekének sikerül átvezetnie a golyókat a túloldalra. A motorikus készségfejlesztő játékok különösen fejlesztőleg hatnak a finommotorikus képességekre, ami jó hatással van az íráskészség kialakulására.

Ez egy olyan oktatási játék, amelyet gyermeke szeretni fog az első pillanatoktól kezdve. Ráadásul a kialakításának köszönhetően a golyóvezető játékot egyszerre ketten is játszhatják.

Stabilitása miatt biztonságosan használható a legkisebbek számára is. A vezetők anyaga fém, átmérőjük 0,5 cm.

A golyóvezető játékot 2 éves kortól ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Space" - 1 szint

Konstrukciós készségfejlesztő játék 15 éves kortól

8.990 Ft

SpaceRail - térbeli golyópálya - 2 szint

Konstrukciós készségfejlesztő játék 15 éves kortól

8.820 Ft 5.990 Ft

Húzható készségfejlesztő - Telefon

2 az 1-ben játék - 6 darabos formabedobóval

9.530 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.