A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
88.950 Ft

Óriás golyóvezető készségfejlesztő kocka -"Felfedező"

Ár:
88.950 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022333

7 játék egyben

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. április 22.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez az óriás golyóvezető kocka igazi készségfejlesztő játék. 6 oldalán 6 különböző játék van, és a tetején is kétféle található. A „Felfedező” névre hallgató kocka fejleszti a gyermekek valamennyi képességét.

A labirintusjátékok a finommotorikát és a kézügyességet, a képkirakó a memóriát és az alaklátást, az abakusz és a forgatható számoló a logikát, matematikai képességet, míg a betűk és a hozzájuk tartozó képek a szókincset. Az angol ABC betűihez egy-egy szó kapcsolódik.

A tetőn elhelyezkedő 4 pályás, színes golyóvezető mellett egy játéklabirintust is találunk, ahol a fa kisautók és a gyalogos emberek segítségével megtanulhatjuk a KRESZ-szabályokat is.

A kocka mindegyik oldala színes, ez felkelti a kisgyermekek érdeklődését. A puzzle és a labirintusjáték, a forgatható kockák és nyomógombok, a színes gyöngyök, golyók mind arra valók, hogy a kisgyermekek sokáig elfoglalják magukat, miközben felfedezik a kockát. Itt nincs unatkozás! Egyszerre többen is játszhatnak vele. A kocka játékaival való matatás órákon át is eltarthat. A motoros képességek mellett így a figyelmet, koncentrálóképességet is fejleszti ez a készségfejlesztő fajáték.

A termék tömör fából készült, fent a golyóvezető fémből van. A tető nem levehető, 12 csavarral kapcsolódik a doboz aljához. Összeszerelési útmutató letölthető a csatolt dokumentumokból.

A készségfejlesztő „Felfedező” kockát hosszú távon használhatja a gyermek. Már 12 hónapos kortól ajánlott, de az évek múltával is talál rajta felfedeznivalót. Az abakusszal a számolást gyakorolhatja később, a betűforgatóval pedig az angol szavakat. A tetőn lévő labirintus a közlekedési szabályokkal ismerteti meg a gyermeket. Hasznos és kellemes szórakozást nyújt ez a golyóvezető kocka a gyermekek számára.

Az alábbi videóban bővebben ismertetik a fakockán található játékokat:

 

Ajánlott korosztály +1
Anyaga fa + fém
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 55 x 55 x 47 cm
A doboz magassága 31 cm
Súly 13,6 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Óriás golyópálya építőjáték - különleges elemekkel

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték - 70 cm magas

29.990 Ft

Óriás golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

22.390 Ft

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Plutó "

Konstrukciós készségfejlesztő játék 8 éves kortól

21.520 Ft 11.990 Ft

Golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

19.990 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.