A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Mini Mommy - babázáshoz kellékek mini anyukáknak

Mini Mommy logó

A Mini Mommy a dán Astrup Group egyik márkája. A családi vállalkozás célja, hogy olyan játékokat gyártsanak, melyek elősegítik a gyermekek tanulását, fejlődését.

A Mini Mommy termékek a babázáshoz kapcsolódnak, a babák neveléséhez, ápolásához szükséges kellékeket tartalmazzák. A dán játékgyártó vállalat minden árucikke realisztikus szemléletben készült. Így kínálatuk nemcsak fiú és lány babákból, babakocsikból és kiságyakból áll, hanem olyan tárgyakat is alkottak, melyekre a való életben is szükség van a babák óvásához: hordozó, mózeskosár, pólya, babaágynemű, sőt biciklisisak! A babakocsira akasztható táskákban pelenka, cumisüveg, előke is található. Így a gyermek pontosan úgy tud gondoskodni a játékbabájáról, mint egy igazi anyuka.

A Mini Mommy babák puhák, könnyen öltöztethetők. Babaruhákat is lehet választani melléjük. A termékek kiváló minőségű anyagból készülnek, színük vidám, megnyugtató.

A babázás a legrégibb szerepjáték. A Mini Mommy termékekkel a valóságban látott dolgok utánzása egyszerű. A gyerekek a játék révén olyan tulajdonságokat fejlesztenek ki, mint a gondoskodás, az empátia, az együttérzés és a szeretet.

Rendezés: