A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Húzogatós és tologatós fajátékok

A húzogatós és tologatós játékok népszerűsége abból fakad, hogy ezek a járni tanuló kisgyermekek első „igazi”, emlékezetes játékai.

Egyéves kor körül, mikor a baba totyogni kezd, már érdemes járássegítő kiskocsival segíteni az első lépéseit. A színes, általában többfunkciós járássegítő kocsi akkor is leköti a gyermek figyelmét, mikor éppen megpihen. A formabedobós, golyóvezetős, fogaskerekes változatok a leggyakoribbak. Mindenki talál közülük kedvére valót.

A járássegítőt követően kapnak szerepet a tologatós játékok, melyek előnye, hogy kis helyet foglalnak. A hosszú pálcát fogva kell a gyermeknek irányítaniuk a pálca végén lévő nyulat, pingvint, kutyát vagy más egyéb állatot. Bájos, ahogy a kisgyermekek kacagnak ilyenkor a játék kattogó, csattogó, totyogó hangját hallva. Az egyensúlyérzék, motoros készség fejlesztésére alkalmasak ezek a kedves, színes tologatós játékok.

A húzogatós játékok esetében a gyermek halad elöl, és húzza maga után a játékot egy hosszú zsineggel. Ilyenkor már biztonságosan jár a baba. Képes akár hátrafelé is nézni lépegetés közben. Érdekes számára, ahogy a mögötte haladó játék kerekei forognak, kattognak. Hogy is működik ez? A húzogatós játék segítségével az ok-okozati összefüggéseket, valamint a színeket és a formákat is megismertethetjük a gyermekkel.

Fajáték webáruházunkban mind a három terméktípusból választhat többféle formájú, kivitelezésű, szép, igényes, biztonságos darabot.

Rendezés:

Macis járássegítő kiskocsi

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

27.630 Ft

Húzogatós süni fogaskerekekkel

4 játék egyben - összetett készségfejlesztő

11.990 Ft

Fékezhető járássegítő kiskocsi

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

30.590 Ft

Járássegítő kiskocsi - egér és elefánt

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

30.590 Ft

Járássegítő kiskocsi és játékkonyha

Készségfejlesztő fa járássegítő babáknak

27.990 Ft