A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
19.590 Ft

Golyóvezető készségfejlesztő kocka-tavaszi rét

Ár:
19.590 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022352
Vonalkód: 4020972104595

7 játék egyben

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. április 13.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Készségfejlesztő golyóvezető kocka, melynek minden oldalán más-más játék van. Szülinapi ajándéknak is javasoljuk!

Már az 1 évesek is találnak maguknak érdekes játékot ezen a hatszögletű kockán, de a nagyobbak számára is rengeteg élményt nyújt ez a fajáték. Összesen 7-féle játékot tartalmaz:

 

  • A kocka tetején kétpályás golyóvezető van, kacskaringós hurkokkal és színes golyókkal. A látványos játék a szem-kéz koordinációt erősíti.
  • A hagyományos formabedobó itt sem maradt el: 3-féle alakzat helyét kell megtalálni. A négyzet, kör és háromszög alapú hasábok fából készültek, mind más színű. A formakereső játékkal a gyermekek szín- és formafelismerése fejlődik.
  • A képkirakó játéknál a kis képeket kell forgatni. Cél, hogy egy oszlopban három egyforma kép legyen. A rét állatai itt is megjelennek. Lehet róluk beszélgetni is, ekkor a gyermek szókincse bővül.
  • A csúsztatható korongokon egy-egy kismadár látható. Felülről kell indítani őket, és a labirintuson át levezetni a kocka aljáig. Ez is a kézügyességet, a ceruzafogást fejleszti.
  • A fogaskerekek pörgetése az egyik legizgalmasabb játék a kisgyerekeknek. Csak egyet kell forgatni és mindegyik forogni kezd! A logika, az ok-okozati összefüggések megértésére jó.
  • Az abakusszal az alapvető matematikai műveletek és a számok sajátíthatók el. A 3 soron 5-5 színes gyöngy található.
  • Végezetül pedig található a készségfejlesztő golyóvezető kockán egy játékóra is. A mutatók mozgatásával megtanulható, mikor hány óra van. A gyerkőcök láthatják a számokat is.

 

A fajáték mérete: 29 x 29 x 31 centiméter, ha a doboz teteje is fel van helyezve. A fedél egyszerűen eltávolítható, befordítható a kocka belsejébe. Ekkor a magasság 16 centiméter. Helytakarékosan lehet tárolni tehát ezt a golyóvezető fakockát.

 

A termék a német Small FootMove it” termékcsaládjának a része. Mintázatként aranyos kis erdei állatokat láthatunk a készségfejlesztő kocka oldalain: mókus, méhecske, pillangó, katicabogár.

A többfunkciós játékot már 12 hónaposoknak is ajánljuk, de ahogy látható, éveken át hasznos játéka lesz a gyerekszobának. Születésnapra is kiváló választás ajándéknak – akár bölcsiseknek, akár kisóvodásoknak.


Ajánlott korosztály +1
Anyaga fa + fém
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 29 x 29 x 31 cm, ha a felső golyóvezető rész is fel van helyezve
A hatszögletű doboz magassága 16 cm
Súly 1,74 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Labrintus " - 3. szint

Konstrukciós készségfejlesztő játék 15 éves kortól

19.590 Ft

Golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

19.990 Ft

SpaceRail - térbeli golyópálya - "Plutó "

Konstrukciós készségfejlesztő játék 8 éves kortól

21.520 Ft 11.990 Ft

Óriás golyópálya építőjáték

Konstrukciós készségfejlesztő fajáték

22.390 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.