A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
29.890 Ft

Falra szerelhető készségfejlesztő játék - Öltözködés

Ár:
29.890 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022336

4 játék egyben

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. április 16.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék négyféle lehetőséget tartogat a gyakorlásra. A 4 részt külön-külön kell felszerelni, olyan elrendezésben, ahogy tetszik. Mindegyik a hétköznapi tárgyak helyes használatát tanítja meg a gyermek számára.

  • A narancssárga hátizsákon a cipzár húzogatása és a csatok ki-be kapcsolása okoz örömet. Az egyszerű mozdulatok csak számunkra tűnnek annak, a kisgyermeknek még ezeket is meg kell tanulniuk. Így örömmel, játékosan tehetik meg.

  • A rózsaszín ruhácskán látható csatok kapcsolgatása és szalagok megkötése igazi kihívás lehet. A kislányruhán található kiegészítők segítik a finommotorika elsajátítását. Vannak itt gombok is, akárcsak a valódi ruhákon. A kigombolás, begombolás gyakorlásával a hétköznapokban is sikerélményt él majd át a gyermek. Milyen büszke lesz magára, hogy egyedül is le tudja venni a kabátját!

  • A kék kantárosnadrág zsebe tépőzáras. De jó is ezzel foglalatoskodni, pontosan hozzáilleszteni a felső részt az alsóhoz! Ezen kívül pedig örömet okoz az is, ha megfelelő módon csatolják fel a kantár két szárát. A türelmet, a kitartást és a koncentrációt is fejleszti ez a játék. A szem-kéz koordináció fejlesztését is szolgálja ez az elemrész.

  • A zöld cipőkön pedig a cipőfűző megkötését lehet gyakorolni. A fűzőcskés játékokhoz hasonlóan ez is a finommotorikát fejleszti, ami elősegíti az írás elsajátítását.

Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék igazán hasznos, hiszen több készséget is fejleszt. A ruhákkal, cipőkkel, táskákkal a gyermek a hétköznapokban is találkozik, így könnyebben tudja használni rajtuk a játék által megszerezett képességeit. A falra szerelhető játék nem veszik el, könnyen hozzáférhető.

A fából készült termék színes kiegészítőket tartalmaz, így vizuálisan is kellemes látványt nyújt a használójának. A kisgyermekek érdekesnek találják a színes dolgokat, szívesen játszanak velük.

A falra szerelhető készségfejlesztő játék nedves ruhával takarítható. A falra csavarral kell rögzíteni, ezt is tartalmazza a csomag.

Érdemes mind a négy részt egy vonalban elhelyezni a gyermek magasságának megfelelően. Gyerekszobai dekorációnak is kiváló ez a fából készült termék. Óvodákban, fejlesztő intézményekben, orvosi rendelőkben, várókban is elhelyezhető. Nem csak magánszemélyeknek, hanem intézményeknek is ajánljuk a többi falra szerelhető készségfejlesztő játékunkkal együtt.

 

Ajánlott korosztály +3
Anyaga fa + fém
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 44 x 44 x 2 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fűzőcske játék - fűzhető pók

8 lábú pók, 64 darab színes fa golyó

5.590 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.

Játék dobfelszerelés

5 dob, 1 cintányér, 2 dobverő

20.790 Ft