A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
18.590 Ft

Falra szerelhető készségfejlesztő játék - elefánt

Ár:
18.590 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 022332

Zenei készséget fejlesztő játék

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2021. október 26.
Szállítási díj: 1.390 Ft

Leírás és Paraméterek

Ez a falra szerelhető készségfejlesztő játék elsősorban a gyermek akusztikus képességeit fejleszti. A kék elefánt testén háromféle játék található. Mindegyik alkalmas a zenei tudás bővítésére, a hangokkal való ismerkedésre.

A falra szerelhető elefánt elején egy indián hangszer, a güiro kapott helyet. A fából készült, rovátkolt hangszert itt egy fa lapocskával lehet megszólaltatni dörzsöléssel, kaparással. A latin-amerikai zenében népszerű güiro surrogó, recsegő hangot ad ki ennek hatására. Az ősi ritmusokkal ismerkedhet a gyermek ezáltal.

Középen egy nagy kerék látható színes golyókkal, gyöngyökkel. Ahogy fordul a kerék, úgy koccannak egymáshoz a gyöngyök. A jellegzetes hang a babakori csörgőre emlékeztet. A kereket oldalt és középen is lehet tekerni akár gyorsan, akár lassan, attól függően, milyen ritmusú dalt kívánunk megszólaltatni. A gyöngyök átcsúszhatnak a rések között. A szemgyönyörködtető látvány a gyermekek vizuális képességét is fejleszti.

A falra szerelhető készségfejlesztő játékon egy xilofont is találunk. Az ismert ütőhangszerrel 8 hangot szólaltathatunk meg. A színek alapján könnyen megjegyezhető, hogy milyen hangok vannak. Dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó!

A falra szerelhető játék előnye, hogy nem veszik el, mindig elérhető. Érdemes olyan magasságban felszerelni, ahol a gyermek könnyen hozzáfér. A háromféle hangszert egyesével, de együtt is használhatják a gyermekek, ezáltal a közös tevékenységet, az együttműködést is gyakorolják. Ki tudja, talán már most kiderül, kiből lesz nagykorában zenész! Már csak azt kell kitalálni, mi legyen az együttes neve!

A falra szerelhető készségfejlesztő játék biztonságosan illeszthető a falra 4 csavarral. A csavarok részei a terméknek. A güiróhoz és a xilofonhoz tartozó ütők madzaggal vannak rögzítve az elefánthoz, így ezek sem tűnnek el.

A falra szerelhető zenei készséget fejlesztő játék a szem-kéz koordináció, a finommotorikus készségek és a kommunikáció fejlesztésére is jó. Ajánljuk otthonra, de akár intézményeknek is: óvodai, iskolai fejlesztőeszköznek kiváló. Gyerekszobai dekorációnak is alkalmas.

Ajánlott korosztály +1
Anyaga fa + fém
Nem lányoknak, fiúknak
Méret 91 x 32 x 4 cm
Súly 0,15 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Járássegítő kiskocsi - piros

Foglalkoztató és járássegítő

18.590 Ft

Járássegítő kiskocsi - A rét

Mintás építőkockákkal, 28 darabos készlet

18.380 Ft

Karfás hintaló - natúr

Karfás háttámlás hintaló

17.790 Ft

Karfás hintaló - színes

Karfás háttámlás hintaló

17.450 Ft

Karfás hintaló - pácolt

Karfás háttámlás hintaló

17.450 Ft

Szivárvány fa építőjáték - XL méret

Kreatív fa építőjáték - 14 darabos készlet

19.990 Ft

Janod 08256 Multi-activity készségfejlesztő kocka

Janod nagy golyóvezető készségfejlesztő kocka 5 játékkal

19.990 Ft

Járássegítő tologatós kocsi

Színes építőkockákkal

19.990 Ft

Golyóvezető asztal, állatkert - pasztell színben, állatokkal

Óriás erdő golyóvezető készségfejlesztő

19.990 Ft

Fa hintaló - motorkerékpár - goki

Festett fa hintaló - motor

20.990 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.

Zsonglőrlabda

60 mm-es átmérőjű

720 Ft