A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

Diafilm Zrt.

A Diafilmgyártó Kft. szlogenje: ”Fedezd fel újra és újra”. Ez nem csak gyermekeinknek, hanem nekünk is szól, hiszen mi magunk is örömmel nézzük újra a régi nagy kedvenc diafilmjeinket. A budapesti vállalatnál több mint 60 éve gyártanak meséket, oktatási és ismeretterjesztő filmeket. Öreg néne őzikéje, Lúdas Matyi, Vuk, Róka Rudi, Sün Balázs, a Pál utcai fiúk - ugye mindenki emlékszik még rájuk? Irodalmunk, kultúránk gyöngyszemei ezek a diafilmek, melyeket szívesen néz felnőtt és gyermek. Bár ma már a technika fejlődésével háttérbe szorult a diafilmezés, Magyarországon mégsem tűnt el teljesen. A közös mesenézés, a lassított előadásmód, a színes képek és a jól olvasható feliratok jótékony hatással vannak a kisgyermekekre, ezt pszichológusok is bizonyították. Ezért is térünk vissza, fedezzük fel újra a diafilmeket.

Napjainkban reneszánszát éli a diázás. A Diafilmgyártó Kft. által forgalmazott filmek jó minőségűek, hiszen az ország legjobb illusztrátorai, grafikusai dolgoznak itt. A cég mindent elkövet annak érdekében, hogy a mostani generáció is megismerkedjen a diafilmezéssel, például minden év novemberében Nagy Dia Napot tartanak. A hagyományos meséken kívül kortárs irodalmi műveket is megjelenítenek, de akár egyedi diafilmet is rendelhetünk tőlük ajándékba.

Rendezés:

Diavetítő gép - Super Cool

Diafilm vetítő, projektor ajándék filmmel és katalógussal

22.990 Ft 21.500 Ft

Diafilm - Toldi

Arany János műve nyomán

1.350 Ft

Diafilm - Sleeping Beauty (Csipkerózsika)

Grimm testvérek meséje angolul

1.350 Ft

Diafilm - Sün Balázs

Csukás István meséje

1.350 Ft

Diafilm - János vitéz

Petőfi Sándor verse

1.350 Ft

Diafilm - Lúdas Matyi

Fazekas Mihály költeménye alapján

1.350 Ft

Diafilm - Kismarkoló

Döbrentey Ildikó meséje

1.350 Ft

Diafilm - Boribon, a bajnok

Marék Veonrika meséja

1.350 Ft

Diafilm - Hamupipőke

Grimm testvérek meséje

1.350 Ft