A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
6.140 Ft

Asztali íráselőkészítő tábla

Ár:
6.140 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 027218

Golyós fatábla 18 darab feladatlappal

Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2021. február 02.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Első oszlop: sárga-zöld-kék. Második oszlop: kék-piros-zöld. Vajon jó a sorrend?

Ez egy igazán nagy türelmet és figyelmet igénylő labirintusos, golyóvezető játék óvodásoknak, asztali íráselőkészítő tábla játék.

A feladat nem más, mint hogy a megadott minták alapján kirakjuk a színeket egymás alá, 4 oszlopban. Ehhez a labirintusban álló fagolyókat tologatni kell, de nem mindegy milyen sorrendben! Ez okozza a feladat nehézségét. Előbb az egyiket félre kell tolni, hogy a másikat becsúsztathassuk a megfelelő helyre.

A színes oktatási labirintus használatával a gyermek megtanul fókuszálni, logikai lépéseket követni, fejlődik a memóriája, észlelési készsége, gondolkodása. Ezenkívül a színek megtanulását is segíti. Az apró gombok megfelelő mozgatásával a csukló és a kézfej izmai fejlődnek, ez pedig az íráskészséget segíti elő. A finommotorika fejlesztését érdemes már óvodás korban elkezdeni.

Rendkívül nagy koncentrációt igényel az, hogy a mellékelt lapokon szereplő mintát ki tudja rakni helyes sorrendben a gyermek. Összesen 18 variációt tartalmaznak a játékkártyák.

3 éves kortól golyóvezetőként használható, 4 éves kor után pedig a színkombinációkat is figyelembe lehet venni.

Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a matematikai, logikai feladványokat és szívesen tanulnak játékos módon. A fából készült, színes gombokkal ellátott oktatási labirintus erre kiválóan alkalmas.

A termék FSC 100%-os minősített fából készült, erről tanúsítvánnyal rendelkezik, a gyártás során magas fokú környezetvédelmi szemléletet követnek, ezáltal magas a társadalmi felelősségvállalás.

Ajánlott korosztály +3
Anyaga fa
Ajánlott fiúknak, lányoknak
Tábla mérete 26 x 18 x 4 cm
Feladatlap mérete 10 x 5 x 0.5 cm
Súly 0,69 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Formakereső állatos kamion

Formabedobó és húzható kamion

6.290 Ft

Bábel-torony - goki

6 soros montesszori játék 

5.820 Ft

Kukac formalap

Korongos formakereső

5.690 Ft 4.550 Ft

Íráselőkészítő tábla

Golyóvezető tábla feladatlapokkal

5.240 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.

"Kapd el a golyót" - katica

Ügyességi fajéték 3 éves kortól

580 Ft