A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.
Ár:
6.140 Ft

Asztali íráselőkészítő tábla

Ár:
6.140 Ft
Nem értékelt
Cikkszám: 027218

Golyós fatábla 18 darab feladatlappal

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2020. szeptember 30.
Szállítási díj: 1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Első oszlop: sárga-zöld-kék. Második oszlop: kék-piros-zöld. Vajon jó a sorrend?

Ez egy igazán nagy türelmet és figyelmet igénylő labirintusos, golyóvezető játék óvodásoknak, asztali íráselőkészítő tábla játék.

A feladat nem más, mint hogy a megadott minták alapján kirakjuk a színeket egymás alá, 4 oszlopban. Ehhez a labirintusban álló fagolyókat tologatni kell, de nem mindegy milyen sorrendben! Ez okozza a feladat nehézségét. Előbb az egyiket félre kell tolni, hogy a másikat becsúsztathassuk a megfelelő helyre.

A színes oktatási labirintus használatával a gyermek megtanul fókuszálni, logikai lépéseket követni, fejlődik a memóriája, észlelési készsége, gondolkodása. Ezenkívül a színek megtanulását is segíti. Az apró gombok megfelelő mozgatásával a csukló és a kézfej izmai fejlődnek, ez pedig az íráskészséget segíti elő. A finommotorika fejlesztését érdemes már óvodás korban elkezdeni.

Rendkívül nagy koncentrációt igényel az, hogy a mellékelt lapokon szereplő mintát ki tudja rakni helyes sorrendben a gyermek. Összesen 18 variációt tartalmaznak a játékkártyák.

3 éves kortól golyóvezetőként használható, 4 éves kor után pedig a színkombinációkat is figyelembe lehet venni.

Azoknak ajánljuk, akik kedvelik a matematikai, logikai feladványokat és szívesen tanulnak játékos módon. A fából készült, színes gombokkal ellátott oktatási labirintus erre kiválóan alkalmas.

A termék FSC 100%-os minősített fából készült, erről tanúsítvánnyal rendelkezik, a gyártás során magas fokú környezetvédelmi szemléletet követnek, ezáltal magas a társadalmi felelősségvállalás.

Ajánlott korosztály +3
Anyaga fa
Ajánlott fiúknak, lányoknak
Tábla mérete 26 x 18 x 4 cm
Feladatlap mérete 10 x 5 x 0.5 cm
Súly 0,69 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Bábel-torony - goki

6 soros montesszori játék 

5.820 Ft

Kukac formalap

Korongos formakereső

5.690 Ft 4.550 Ft

Formakereső állatos kamion

Formabedobó és húzható kamion

5.590 Ft

Íráselőkészítő tábla

Golyóvezető tábla feladatlapokkal

5.240 Ft

Akik ezt a terméket megvették, még ezt is választották.