A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, a weboldal forgalmunk elemzéséhez és reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheti a cookie kezelésről szóló tájékoztatónkat.

A hónap játéka: fogaskerék játék a GOKI-tól

A hónap játéka: fogaskerék játék a GOKI-tól

Ez a készségfejlesztő fogaskerék játék a vidám, élénk színeivel mindenkit gyorsan lenyűgöz. Vajon mi a titka?

Összerakni: kihívás

A színes fogaskerék játék 8 részből áll. 7 darab kisebb-nagyobb fogaskereket kell felhelyezni az alaplapra. De nem mindegy, hogyan! A logikus gondolkodás itt nagy szerepet kap. Ha mindegyik rész a helyére került, meg lehet forgatni a nagy, kék keréken elhelyezkedő fogantyúval a szerkezetet. Működik? Csodás! Ebben az esetben gyönyörű látványt kapunk. Mind a 7 fogaskerék egyszerre pörög-forog, nagyon élvezetes nézni.  smiley

  Színes fogaskerék játék fából

Fejlesztő hatása van

A fogaskerék helyes összeszereléséhez logika, kitartás, jó megfigyelő képesség szükséges. Miközben a gyerkőc rakosgatja össze az ügyességi játék darabkáit, a finommotorikus képességei is fejlődnek. Az ok-okozati összefüggések megértésében is segít ez a játék. A fogaskerekek többféleképpen is elhelyezhetők, s így mindig másféle működést, mintázatot kapunk. Így lényegében ez a játék a türelmet, a kitartást, a kísérletező kedvet is fejleszti. A színek mutatják, melyik elemet hova kell illeszteni, így a 3 évesek már ügyesen játszhatnak a fogaskerekekkel. A színnevek elsajátítását is elősegítheti ez a fajáték. Kisebbeknek is ajánljuk – a közösen összeszerelt játékot már maguk is tekerhetik. A pörgetés, a színes, forgó kerekek nézése megnyugtat, jókedvre derít. Nem véletlen szerepel szinte mindegyik készségfejlesztő kockán is fogaskerék.

  A fogaskerék gyártója a GOKI

A GOKI terméke

A színes fogaskerék igazi készségfejlesztő fajáték. Kreatív módon, játszva tanít meg alapvető összefüggéseket, színeket. A németországi GOKI terméke. Masszív, erős, biztonságos. Alapanyaga minőségi fa.

A natúr fa alaplap mérete 20,5 x 20,5 centiméter, magassága 3 centiméter. Ezen helyezkednek el a nem mérgező festékkel festett fogaskerekek különböző méretben. A játék súlya 0,27 kilogramm.

Ez a fogaskerék játék is jól reprezentálja a GOKI választott jelmondatát: "Színesebbé tesszük a világot!" Fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk. Jó pörgetést!

  Készségfejlesztő fajáték óvodásoknak

Kosárba

A termék a kosár gombra kattintva megrendelhető.

 

További fogaskerekes játékaink IDE kattintva érhetők el.

Érdemes szétnézni a Montesszori tornyok, golyóvezetők, formakeresők menüpontban is, ahol számos készségfejlesztő fajáték található 1-3 évesek számára.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog hír