Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Szállítás

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása MPL vagy Trans-O-Flex futárszolgálattal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

1) Utánvétes küldeményként való kézhezvétel - 1- 5 munkanap.

2) Előreutalással történő fizetés esetén futárszolgálattal történő kézbesítés - 2 - 5 munkanap

Szállítási díjak:

Házhozszállítás futárszolgálattal:

        1 Ft - 25.000 Ft-ig - 990 Ft

        25.000 Ft felett - ingyenes.

Külföldre szállítás: 

Külföldi megrendelésre is nyújtunk lehetőséget, a megrendelés értékét, (a szállítási költséggel és a bankiköltséggel növelve) előre kérjük átutalni. Az összeg beérkezése után a megrendelést szerződött futárszolgálat partnerünk által küldjük meg (MPL vagy Trans-O-Flex)A kézbesítési idő a címtől függően változik. Kérjük, emailes kapcsolatfelvételét külföldre szóló megrendelési szándéka esetén.

A FAFALU Kft - eltérő rendelkezés hiányában - köteles a Vásárló rendelkezésére bocsátani a terméket a szerződés létrejötte után késedelem nélkül, de legkésőbb 30 napon belül. Esetleges késedelem esetén a Vásárlónak joga van póthatáridőt kitűzni a FAFALU Kft részére. Amennyiben a FAFALU Kft nem tartja a póthatáridőre történő szállítást a Vásárlónak joga van elállni a szerződéstől. A Vásárló más esetben akkor jogosult a szerződéstől elállni, ha a FAFALU Kft a szerződés szerinti kötelezettségét megtagadta, vagy ha a szerződést a szerződő felek megállapodása szerint meghatározott teljesítési idő helyett más időben teljesítette. 


A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Részletes kereső
Ajánlott korosztály
Hírek, érdekességek
Miért válasszunk futóbiciklit? Mikor a gyermek elkezd járműveket használni, sokakban felmerül a kérdés, hogy a lábbal hajtós kismotor után és a tricikli mellett mi legyen a következő szint: kétkerekű futóbicikli, vagy oldalkitámasztós pedálos kerékpár?
Facebook