Termékek Menü
Kérdése van?30/236 1694

Miért válasszunk futóbiciklit?

Mikor a gyermek elkezd járműveket használni, sokakban felmerül a kérdés, hogy a lábbal hajtós kismotor után és a tricikli mellett mi legyen a következő szint: kétkerekű futóbicikli, vagy oldalkitámasztós pedálos kerékpár?

A legfontosabb szempont a futóbicikli használatának, hogy a gyermek megtanul egyensúlyozni kétkerekű járművön, mielött pedálos kerékpárt kap. Futóbiciklin megerősödik a gyermek lába és biztonsággal meg tud állni bármilyen helyzetben, például lejtőn felfelé és lefelé is, vagy nedves aszfalton. Futóbiciklivel még nem lehet olyan gyorsan hajtani, mint pedálos biciklivel, éppen ezért egy 4 éves gyermek reakciójához ez a tempó indokolt. Ha állítható a futóbicikli kormányának és ülésének a magassága, akkor 115-118 cm magas gyermek is kényelmesen tudja még használni, ezért nem szükséges a 12"-es, vagy akár 14"-es kerékpárokat megvásárolni. 

Részletes kereső
Ajánlott korosztály
Hírek, érdekességek
Miért válasszunk futóbiciklit? Mikor a gyermek elkezd járműveket használni, sokakban felmerül a kérdés, hogy a lábbal hajtós kismotor után és a tricikli mellett mi legyen a következő szint: kétkerekű futóbicikli, vagy oldalkitámasztós pedálos kerékpár?
MárkákFacebook