Termékek Menü

Diafilmek és könyvek, LÜK

Magyar rajzfilm klasszikusok, ifjúsági regények, világirodalom legszebb meséi jelennek meg változatos grafikákkal a mesediafilmeken. Az olyan irodalmi alkotások feldolgozása, mint József Attila gyermek versei és Benedek Elek legszebb meséi az esztétikai nevelés eszközévé válhatnak a diafilm vetítés által. Kérjük válogasson egyre bővülő diafilm kínálatunkból!

A hatalmas népszerűségnek örvendő LÜK füzetek óvodásoknak, iskolába készülőknek, kisiskolásoknak, németül és angolul tanuló gyermekeknek készültek. A LÜK egy szórakoztató játék. A különböző korosztálynak szánt alaplapok és kiadványok is megtalálhatóak webáruházunkban. A LÜK a tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti, óvodásoknak, iskolásoknak egyaránt ideális eszköz egyéni fejszeltéshez és csoportos foglalkozsához is. 

Kedvelt és ismert gyermekkönyvekből álló gyűjteményünket folyamatosan bővítjük a Vesszőparipa.hu webáruházban. Világhírű klasszikus szerzőktől illetve a kortárs magyar gyermekirodalmi kínálatból válogatunk Önnek. Találhatóak kötetek nem csak gyermekeinknek, hanem gyermekeinkről is, neves gyermekismerő szerzők tanácsai, fejlesztő, segítő könyveket mutatunk be. Kérjük tekintse meg könyvespolcunkat!

Részletes kereső
Ajánlott korosztály
Hírek, érdekességek
Miért válasszunk futóbiciklit? Mikor a gyermek elkezd járműveket használni, sokakban felmerül a kérdés, hogy a lábbal hajtós kismotor után és a tricikli mellett mi legyen a következő szint: kétkerekű futóbicikli, vagy oldalkitámasztós pedálos kerékpár?
Facebook