Termékek Menü
Kérdése van?30/236 1694

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  a FAFALU Kft  kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a FAFALU  Kft-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek, a 226/2003. (XII.13.) Korm. rendeletnek, valamint az egyéb hatályos jogszabályok adat- és titokvédelmi rendelkezéseinek érvényre juttatásához szükségesek feltételeknek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 

Kijelentjük, hogy a FAFALU Kft birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.vesszoparipa.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

 

FAFALU Kft
Székhely: Soltvadkert, 6230 Bajcsy-Zsilinszky u. 10
E-mail: info@vesszoparipa.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 03-09-127539
Adószáma: 24897558-2-03
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Kecskeméti Törvényszéki Cégbíróság
Telefonszám: +36 30 236 1694
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-82154/2014
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: Mediacenter Hungary Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 6000 Kecskemét Sosztalkovics u. 3. II/6.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: mediacenter@mediacenter.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.mediacenter.hu
Részletes kereső
Ajánlott korosztály
Hírek, érdekességek
Miért válasszunk futóbiciklit? Mikor a gyermek elkezd járműveket használni, sokakban felmerül a kérdés, hogy a lábbal hajtós kismotor után és a tricikli mellett mi legyen a következő szint: kétkerekű futóbicikli, vagy oldalkitámasztós pedálos kerékpár?
MárkákFacebook